Deze site kan het beste worden bekeken op een tablet, laptop of groter scherm.
U kunt ook uw telefoon horizontaal houden voor meer informatie / mogelijkheden

This site is best viewed on a tablet, laptop or larger screen.
You can also keep your phone horizontal for more information / options

Diese Seite wird am besten auf einem Tablet, Laptop oder einem größeren Bildschirm angezeigt.
Sie können Ihr Telefon auch horizontal halten, um weitere Informationen / Optionen zu erhalten

Ce site est optimisé pour une tablette, un ordinateur portable ou un écran plus grand.
Vous pouvez également garder votre téléphone horizontal pour plus d'informations / d'options

Selecteer de taal

logo 

Vakantiewoning

Millstättersee
in Karinthië

met uitzicht over de Millstättersee en omgeving.

Wij heten u van harte welkom in het zuiden van Oostenrijk! We hebben voor u een vrijstaande woning met een schitterend uitzicht over de Millstättersee en het toeristische dorp Döbriach. De woning biedt plaats aan 8 personen en is door bij huren van het souterrain uit te breiden tot maximaal 10 personen.

 

Welkom bij Haus Brunner

Vrijstaande 8 persoons tot 10 persoons vakantiewoning met uitzicht over De Millstättersee en omgeving.

Wij heten u van harte welkom in het zuiden van Oostenrijk! We hebben voor u een vrijstaande woning met een schitterend uitzicht over de Millstättersee en het toeristische dorp Döbriach. De woning biedt plaats aan 8 personen en is door bij huren van het souterrain uit te breiden tot maximaal 10 personen. Tijdens uw verblijf bevinden er geen andere mensen in het huis. U hebt alle privacy om met uw reisgenoten vakantie te vieren. Het huis is comfortabel ingericht en bevindt zich op loopafstand van het dorp Döbriach en de Millstättersee. In de zomer is het heerlijk zwemmen in de meren Ossiachersee of Millstättersee, bergwandelen of rondstruinen in de dorpen Seeboden en Millstatt. Voor de wintersport zijn de verschillende wintersportgebieden zoals De Goldeck, Gerlitzen en Bad Kleinkircheim in de nabije omgeving voor een actieve wintervakantie.

De vakantiewoning staat op ongeveer 740 meter hoogte op een rustig plekje in het dorpje Starfach. Het dorp en de woning heeft een uniek uitzicht over de Millstättersee en het toeristische dorp Döbriach. Vanaf het balkon of het terras kun je genieten van de mooie uitzichten. In de zomerperiode zijn er diverse activiteiten in de omgeving. Wat te denken van zwemmen in de Millstättersee? Rondom het meer zijn verschillende strandbaden aanwezig. De watertemperatuur kan ’s zomers oplopen tot ca. 25 graden!

Op circa 15 tot 20 autominuten rijden zijn verschillende wintersportgebieden. U kunt heerlijk skiën op de pistes van de wintersportgebieden Bad Kleinkircheim, Goldeck, Nassveld en/of De Gerlitzen.